Τελευταία Νέα:

Νέες εγκρίσεις έργων ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας


Δύο νέες μελέτες ασφαλτόστρωσης, δύο πολύ σημαντικών τμημάτων του δικτύου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Αλμωπίας, τα οποία για χρόνια παρουσίαζαν προβλήματα, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή.

Η πρώτη μελέτη, αφορά την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού της Κοινότητας Βορεινού – Νεοχωρίου – Πευκωτού, συνολικού μήκους 1,5 χλμ. και η δεύτερη μελέτη, την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού της Κοινότητας Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς, μήκους, 1,7 χλμ.

Τα νέα έργα ασφαλτόστρωσης, έχουν ως στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και την ανακούφιση των Τοπικών Κοινοτήτων, από το σημαντικό οικονομικό βάρος των συνεχών συντηρήσεων. Επιπλέον η εξασφάλιση εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας σε κτηνοτροφικές και σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα μειώσει το κόστος μεταφοράς των προϊόντων, και θα κάνει πιο εύκολη και πιο γρήγορη την πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων και γρηγορότερη και ασφαλέστερη τη μεταφορά των ευπαθών γεωργικών προϊόντων.

Η Δημοτική αρχή, συνεχίζει με έργα, τα οποία στηρίζουν τον αγροτικό κόσμο και μεγιστοποιούν τα οφέλη για όλους τους δημότες.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.