Τελευταία Νέα:

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αγροτών σήμερα στην Θεσσαλονίκη


Δείτε πού και ποια ώρα έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους
Στις 8.30 πμ αγρότες θα συγκεντρωθούν -με τα τρακτέρ τους- στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Αθηνών, στη διασταύρωση της Χαλάστρας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη δημιουργία νέου σταθμού διοδίων.

Στις 2 μμ αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην αερογέφυρα της Θέρμης για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα του κλάδου. Μεταξύ άλλων, ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων, κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.

Επίσης, ζητούν προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, (αρδευτικά, αντιπλημμυρικά κ.α.), αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% από όλες τις αιτίες και χωρίς καθυστερήσεις.






politic.gr















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.