Τελευταία Νέα:

Όσοι παίκτες έχουν κάνει το εμβόλιο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας τους απαγόρευσε να παίζουνΗ Στεάουα Βουκουρεστίου είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα της Ρουμανίας που ιδρύθηκε το 1947 και τη δεκαετία του 70 και του 80 ήταν ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα αυτή έπαιξε μπάλα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ο Γκεόργκε Χάτζι.

Πλέον η ομάδα έχει μείνει μόνο με τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Πρόεδρος της, έχει αναλάβει ο πρώην ευρωβουλευτής Τζίτζι Μπεκάλι. Ένας πρόεδρος που απαγόρεψε να παίζουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν εμβολιαστεί.

Και αυτό γιατί όπως λέει ο ίδιος έχει παρατηρήσει πως οι εμβολιασμένοι κουράζονται πιο εύκολα από τους ανεμβολίαστους όταν παίζουν ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια είχε δηλώσει το αμίμητο που δεν λένε ούτε οι πιο φανατικοί ψεκασμένοι: «χάνουν τις δυνάμεις τους και (όσοι κάνουν το εμβόλιο) πεθαίνουν στα νοσοκομεία».

Και ο πρόεδρος τους αποστομώνει όλους με τις αποφάσεις αλλά και τις απόψεις του λέγοντας ότι όσοι παίκτες εμβολιαστούν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, «μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο» είπε με στόμφο και ύφος ανθρώπου που τα γνωρίζει όλα.

Άμεση αντίδραση

Στα όσα αναπόδεικτα και αντιεπιστημονικά λέει ο «παντογνώστης» πρόεδρος απάντησε αμέσως ο Ρουμάνικος ΕΟΔΥ, η «RO Vaccinare». Σε ανακοίνωση του ο οργανισμός αναφέρει: «Οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ χάνουν τη δύναμή τους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19! Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 δεν επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η λοίμωξη από SARS CoV-2 αφήνει μακροπρόθεσμα επακόλουθα (Long COVID) και αυτά μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση των αθλητών».

Ποιος είναι ο Τζίτζι

«Ιστορία μου αμαρτία μου» θεωρείται η διαδρομή του Τζίτζι Μπεκάλι. Υπήρξε ευρωβουλευτής αλλά και βουλευτής στη Ρουμανία. Μπήκε φυλακή αφού μπλέχτηκε σε σκάνδαλο με παράνομες αγοραπωλησίες στρεμμάτων γης. Κατά το παρελθόν είχε δηλώσει ότι θέλει να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα.

Πριν τρια χρόνια είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού είχε πει πως η ομάδα του η Στεάουα δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου αφού είναι ενάντια στη φύση του ανθρώπου οι γυναίκες να παίζουν μπάλα.

Μετά από μια ήττα της ομάδας του είχε βγει δημόσια και είχε κατακεραυνώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι «κάνουν πολύ σεξ και για αυτό δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν κακή απόδοση».-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.