Τελευταία Νέα:

"Έμφραγμα" ο Αλμωπός στις καθυστερήσεις - Τα αποτελέσματα της των αγώνων του βορείου ομίλου της Super League 2



Ο Αλμωπός Αριδαίας κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στα Τρίκαλα αλλά ο Νιάρος με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα του
O Νιάρος χτύπησε στο τέλος και στέρησε τον βαθμό από τον Αλμωπό Αριδαίας οδηγώντας τα Τρίκαλα στη νίκη (1-0) για την Super League 2.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους ενω καθ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Μάλιστα στο 42ο λεπτό προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Βασίλη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος έδωσε την θέση του στον Ραφαήλ Πέττα.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν άφηνε τις ομαδες να παίξουν ποδόσφαιρο στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων ηρθε το γκολ του ΑΟΤ που στέρησε τον βαθμό απο την ομάδα της Αριδαίας με δράστη τον Χρήστο Νιάρο.

Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης – Καλογιάννης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Χειρίτραντας, Πέλκας, Ευθυμίου, Ελευθεριάδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης, Τριανταφυλλάκης (42′ λ.τ Πέττας), Κέρθι, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Παρασκευάς, Ρόβας, Σέχου, Κολλαράς, Γιουκούδης (46′ Ρίβας).


Τα αποτελέσματα των αγώνων του βορείου ομίλου της Super League 2

Ολυμπιακός Β – Ξάνθη  1-1
Πιερικός – Ηρακλής  2-2
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός  1-0
ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου  2-2
Τρίκαλα – Αλμωπός Αριδαίας  1-0
ΑΕΛ – Καβάλα  3-0
Απόλλων Λάρισας – Θεσπρωτός  2-1

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.