Τελευταία Νέα:

Νίκη κατηγορίας για τον Αλμωπό- Το πανόραμα της αγωνιστικής στην super leugue2

Μεγάλα παιχνίδια και για την 20η αγωνιστική της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο. Από τα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζει η νίκη του Πιερικού μέσα στην Καβάλα με 2-1, μια νίκη που ανέβασε την ομάδα της Κατερίνης πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε στην Αριδαία από τον Αλμωπό με 1-0 και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Τέλος στο ντέρμπι της ΘεσσαλονίκηςΠΑΟΚ Β' και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Αλμωπός Αριδαίας - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Σκόρερ: 15’ Ρόβας

Μεγάλη νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, από την οποία στερεί σημαντικό έδαφος στη «μάχη» της ανόδου. Η ομάδα της Αριδαίας πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο εντός έδρας μετά από σχεδόν έναν μήνα, χάρη στο γκολ του τοπ-σκόρερ της φετινής Superleague 2Χρήστου Ρόβα. Ο επιθετικός του Αλμωπού βρήκε δίχτυα από το 15’ κι έβαλε μπροστά την ομάδα του, πετυχαίνοντας το γκολ Νο14 στη σεζόν, όσα έχει και ο Πασάς της Βέροιας με τον οποίο συγκατοικεί στην κορυφή. Στο φινάλε αμφότερες οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες σε απόσταση τριών λεπτών, πρώτα ο Αλμωπός μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πρίκα και στο 85’ οι Καρδιτσιώτες λόγω αποβολής του Στέφανου Αθανασιάδη επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, οι ισορροπίες δεν άλλαξαν και το σκορ διατηρήθηκε ως το τέλος, σφραγίζοντας σπουδαία νίκη για τον Αλμωπό που τον κρατάει στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Αναγέννηση «κόλλησε» στους 29 βαθμούς και την 4η θέση και ο στόχος να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βέροιας και της ανόδου δυσκολεύει.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Σέχου, Πρίκας, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Κολλαράς, Ρίβας, Ρόβας, Πέττας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Λαρέα, Γκίνη, Μπάλλας, Πλέγας, Μάνιος, Μπιανκόνι, Βιδάλ.

ΑΟ Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 46′ Ελευθεριάδης – 39′ Ντίαζ

Τρίκαλα και Πανσερραϊκός έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία με το 1-1 να μην τους αφήνει ικανοποιημένους. Οι γηπεδούχοι με τον βαθμό αυτό έφτασαν τους 17 και είναι στην 12η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι με επίσης 17 είναι στην 14η. Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Ντίαζ στο 39', για να ισοφαρίσουν τα Τρίκαλα με τον Ελευθεριάδη στο 46'.

Τρίκαλα (Καβακάς): Περλιέσι, Νιάρος, Ντιαλόσι, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Πέλκας, Ελευθεριάδης (77′ Γκοβίνας), Ιωαννιδης (90+4′ Ζησόπουλος), Μυλόπουλος, Χειρίτραντας, Μανίσογλου (70′ Μπαξεβάνος).

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο (46′ Βάντερσον), Κρητικός, Έππας (55′ Μαρκιόνι), Μέσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (35′ λ.τ Κόντσι), Ντίαζ.

Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου 1-0

Σκόρερ: 44′ Μιράντα

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές (ισοπαλία με Ηρακλή και ήττα με Βέροια) στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, μέσα στην έδρα της. Το ματς έκρινε στο 44' με το σουτ του ο 23χρονος εξτρέμ, Χοσέτε Μιράντα. Από την πλευρά της η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έμεινε για τριτο ματς χωρίς νίκη (δυο ήττες - μια ισοπαλία) και παραμένει σε «τροχιά» υποβιβασμού, έχοντας 17 βαθμούς, όσους έχει και ο 14ος Πανσερραϊκός.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Αλιατίδης, Ανδρέου, Τσουκαλάς (77′ Μέτσε), Κάσσος, Μιράντα, Βασιλείου (66′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αλόντο, Σουντουρά (65′ Λουφάκης), Ρούνι, Ενομό, Παπαϊωάννου (46′ Εσαλό), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος, Εσούμα.

Καβάλα - Πιερικός 1-2

Ο Πιερικός «έσπασε» το αρνητικό σερί που έτρεχε και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, στις οποίες είχε απολογισμό μόλις δυο βαθμούς, καθώς νίκησε με αντροπή μέσα στην Καβάλα με 2-1. Οι «Αργοναύτες» προηγήθηκαν μόλις στο 7' με τον Σταμένκοβιτς, όμως οι Κατερινιώτες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης μετά από ένα τέταρτο (23') με τον άλλοτε ακραίο επιθετικό του Παναθηναϊκού να φέρνει το ματς στα ίσα. Η ομάδα του πολύπειρου Γιώργου Βαζάκα έκανε την ολική ανατροπή στο 60' με τον Ζαφειράκη και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της μέχρι τέλους.

Σκόρερ: 7′ Σταμένκοβιτς – 23′ Ντίνας, 60′ Ζαφειράκης

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Έμπερτ, Αμούρ (71′ Οκάν), Σαμπανίδης, Μπελεβώνης (71′ Μπάουμαν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Κουκόλης, Μηλιώτης, Γιαλαμίδης, Φωκαΐδης (61′ Ίτσιος), Τόσκας (61′ Κριμιτζάς), Ντίνας (52′ λ.τ Ζαφειράκης), Β. Παπαδόπουλος, Μπουόλι (82′ Κανούλας).

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β' 2-1

Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια (αναβλήθηκε)

Κυριακή 20/2 (14:45)

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 1-1

ΠΑΟΚ Β' – Ηρακλής 0-0

Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου 1-0

Αλμωπός Αριδαίας - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Καβάλα – Πιερικός 1-2

Θεσπρωτός - Ξάνθη (20:00)

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

Η βαθμολογία

1. Βέροια 42 (17 ματς)

------------------------------------

2. ΑΕΛ 39 (18 ματς)

3. Ξάνθη 32 (16 ματς)

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 29 (15 ματς)

5. Ολυμπιακός Β' 28 (19 ματς)

6. Νίκη Βόλου 27 (19 ματς)

7. ΠΑΟΚ Β' 26 (17 ματς)

8. Ηρακλής 25 (17 ματς)

9. Αλμωπός Αριδαίας 25 (19 ματς)

10. Θεσπρωτός 22 (18 ματς)

11. Πιερικός 18 (19 ματς)

12. Τρίκαλα 17 (18 ματς)

13. Απόλλων Πόντου 17 (18 ματς)

------------------------------

14. Πανσερραϊκός 17 (19 ματς)

15. Απόλλων Λάρισας 16 (18 ματς)

15. Ολυμπιακός Βόλου 13 (17 ματς)

17. Καβάλα 13 (18 ματς)

*Η 1η θέση οδηγεί σε διπλό μπαράζ με τον 1ο του άλλου ομίλου και ο νικητής του θα προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο χαμένος θα δώσει νέο διπλό μπαράζ με τον 13ο της παραπάνω κατηγορίας και θα διεκδικήσει μέσω αυτού τον προβιβασμό του.

*Οι Β' ομάδες δεν προβιβάζονται και δεν υποβιβάζονται. Εάν βρεθούν σε αντίστοιχες θέσεις θα αντικατασταθούν από την αμέσως παρακάτω ή παραπάνω ομάδα.

Επόμενη αγωνιστική (21η)

Σάββατο 26/2

Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Λάρισας (14:45)

Βέροια - ΠΑΟΚ Β' (17:00)

Κυριακή 27/2 (14:45)

Πανσερραϊκός - ΑΕΛ

Ηρακλής - Τρίκαλα

Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Βόλου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου

Πιερικός - Αλμωπός Αριδαίας

Ξάνθη - Καβάλα (17:00)

Ρεπό: Θεσπρωτός











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.