Τελευταία Νέα:

Νίκη Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας 1-0


Την Νίκη Βόλου αντιμετώπισε η ομάδα μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της BETSSON Super League 2

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέβαλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χάνοντας μάλιστα και πέναλτι με τον πρώτο σκόρερ της ομάδος Χρήστο Ρόβα, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι από τον Αλιατίδη και το εκτέλεσε ο ίδιος με τον Μπάγιτς να του λέει όχι.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 χάρη στο γκολ του Βασιλείου, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Η επανάληψη άρχισε με τον Αλμωπό Αριδαίας να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τους Πέττα αρχικά και έπειτα με τον Γιουκούδη.

Η ομάδα μας χωρίς να απειληθεί στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο έψαξε το γκολ της ισοφάρισης μέχρι την λήξη χωρίς όμως αποτέσμα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδας μας την Τετάρτη 30/03/2022 (15:00) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 27η αγωνιστική της BETSSON Super League 2.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Ζαμπάλας (Ηπείρου), Καμπερίδης (Καβάλας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής) και 4ος ο Μπούμπας (Ηπείρου)

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Βασιλείου (69’ Βλαχομήτρος), Τσουκαλάς (59’ Παναγιωτίδης), Λούκας (59’ Μέτσε), Μιράντα (69’ Ανδρέου), Κουσκουνάς (89’ Πάνος).

Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης (81’ Τριανταφυλλάκης), Παρασκευάς, Σουλιώτης, Κολλαράς, Σέχου, Ζαχαρός (81’ Πρίκας), Πέττας (69’ Μπακουτσής), Ασλαμπάλογλου (69’ Κέρθι), Ρόβας, Γιουκούδης (69’ Γιουκούδης).

 





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.