Τελευταία Νέα:

Εξαπάτησαν ξενοδόχο στην Έδεσσα και του πήραν 10.000 ευρώ



Η νέα μορφή απάτης, με το πρόσχημα ενδιαφέροντος για την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχειακή μονάδα, είχε νέο θύμα τον ιδιοκτήτη ενός τουριστικού καταλύματος στην Έδεσσα που είδε έκπληκτος τις καταθέσεις του να κάνουν φτερά από τη μια στιγμή στην άλλη.
Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από έναν άνδρα που ισχυρίστηκε ότι ήθελε να κλείσει δωμάτιο για διακοπές και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος να το προπληρώσει ηλεκτρονικά. Ο «πελάτης» έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του επιχειρηματία και του ζήτησε να του δώσει τα τραπεζικά του στοιχεία, αλλά απέκτησε έτσι πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο δράστης μετέφερε σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 10.000 ευρώ κι έτσι το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Έδεσσας. Από την έρευνα των αστυνομικών, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του δικαιούχου του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα. Πρόκειται για έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.