Τελευταία Νέα:

Προσοχή οι οδηγοί: Εργασίες διαγράμμισης και σήμερα στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας


Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του άξονα και των οριογραμμών της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης –Έδεσσας στα εξής σημεία:

-Επί της παράπλευρης οδού, από το ύψος της επιχείρησης “ISOMAT” μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο
-Από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος της επιχείρησης «ΕΛ.ΠΕ. – Ελληνικά Πετρέλαια» μέχρι τη Χ.Θ. 6+000, με κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη,
-Από τη Χ.Θ. 10+000 έως τη Χ.Θ. 10+900 και στις δύο κατευθύνσεις,
-Από τη Χ.Θ. 24+500 έως τη Χ.Θ. 25+700 με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα,
-Από τη Χ.Θ. 25+100 έως τη Χ.Θ. 24+000 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη,
-Στη Χ.Θ. 47+500 στο ύψος της αντιπροσωπείας «HUYNDAI» και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 (εκτός από την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου) με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.