Τελευταία Νέα:

Τα Λουτρά Πόζαρ στην 43η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου



Από τις 23 έως 27 Μαρτίου διεξήχθη στο Βελιγράδι η 43η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου, με πλήθος κόσμου από τη Σερβία και άλλες χώρες να γεμίζουν τα περίπτερα των εκθετών και τα Λουτρά Πόζαρ ήταν εκεί, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε έκθεση εκτός συνόρων. Περισσότεροι από 32.000 επιχειρηματίες και κοινό επισκέφθηκαν την έκθεση και μικροί και μεγάλοι επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο των Λουτρών Πόζαρ για να μάθουν περισσότερα για τις εγκαταστάσεις μας και να προγραμματίσουν από τώρα την εξόρμησή τους.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης και Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Λιούγας, παραβρέθηκαν στην έκθεση συνομιλώντας με τους υπόλοιπους εκθέτες από την Ελλάδα καθώς και με μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Σερβία για ένταξη των Λουτρών Πόζαρ σε προγράμματα ιαματικού τουρισμού, τα οποία είναι αρκετά διαδεδομένα στην κουλτούρα των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου.

Το ενδιαφέρον από την πλευρά του κόσμου υπήρξε μεγάλο καθώς αρκετοί δεν γνώριζαν έως τώρα για τον επίγειο παράδεισο των Λουτρών.

Τα Λουτρά Πόζαρ οφείλουν να ευχαριστήσουν τον ΕΟΤ και ιδιαίτερα την προϊσταμένη του γραφείου του Βελιγραδίου κ. Άντζελα Βαρελά για την άψογη διοργάνωση της συμμετοχής μας.

Ο πρόεδρος των Λουτρών δήλωσε: « Το πρώτο βήμα για διεθνή προβολή των Λουτρών Πόζαρ είναι γεγονός. Τα Λουτρά Πόζαρ αποκτούν την αναγνωρισμότητα που τους αξίζει ανοίγοντας την πόρτα για περισσότερους επισκέπτες εκτός Ελλάδος, οι οποίοι θα απολαύσουν αυτόν τον μοναδικό προορισμό 4 εποχών! Έπεται συνέχεια καθώς στόχος μας είναι να προσελκύσουμε κόσμο από αρκετές αγορές, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον αδερφό λαό της Σερβίας για το 2023!». Στην έκθεση τουρισμού εκτός από την Ελλάδα συμμετείχαν περισσότεροι από 400 εκθέτες από περισσότερες από 25 χώρες από όλο τον κόσμο όπως, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Τυνησία, Αίγυπτο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία κ.ά.

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.