Τελευταία Νέα:

Νταλάρας για Συναυλία Ειρήνης: «Λάθος των διοργανωτών να μην μπει στην αφίσα η Ουκρανία»


Η Συναυλία Ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τρίτη (29/3) στα Προπύλαια με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία έχει διχάσει τον κόσμο στα social media. Μάλιστα, μετά την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γιου του πρωθυπουργού, στην οποία χαρακτήρισε «Galacticos της ελληνικής σκηνής» τους τραγουδιστές που θα πάρουν μέρος, ακολούθησε ένας μικρός πανικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πρώτη απάντηση να έρχεται από τον γνωστό μουσικό, Γιάννη Αγγελάκα.
Γιώργος Νταλάρας
την Τετάρτη

Είναι τόσο σκληρά κι απάνθρωπα αυτά που γίνονται γύρω μας για να σκεφτόμαστε οπαδικά.
Εγώ, λοιπόν, είμαι με τους άμαχους. Με τους ανθρώπους που αφανίζονται που βλέπουν να καταστρέφονται οι πόλεις τους. Με τα παιδιά που θάβονται κάτω από τα ερείπια. Με τις στρατιές προσφύγων που φεύγουν κυνηγημένοι από τον τόπο τους. Είμαι με τα θύματα του πολέμου και δεν θα συμμετέχω σε κανένα πολιτικό παιχνίδι.
Αυτή τη στιγμή δεν είναι η δουλειά μου να κάνω πολιτική. Το μόνο που με ενδιαφέρε...

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι
4,2 χιλ.
593
554

Θέση για τη συναυλία και τη συμμετοχή του, όμως πήρε και ο Γιώργος Νταλάρας. Σε ανάρτησή του στο Facebook πριν από λίγα 24ωρα, ο καλλιτέχνης ξεκαθάρισε πως «δεν πρέπει να σκεφτόμαστε οπαδικά», ενώ τόνισε ότι «δουλειά του δεν είναι να κάνει πολιτική».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (26/3) ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, όπου υπογράμμισε ότι «στον οπαδισμό παραμονεύουν κίνδυνοι», αλλά και ότι «ίσως είμαστε τα κακομαθημένα παιδιά της ιστορίας».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε αν έπρεπε ή όχι να γίνει ξεκάθαρη αναφορά στην Ουκρανία από τους διοργανωτές της Συναυλίας Ειρήνης απάντησε πως «ήταν λάθος των διοργανωτών να μην υπάρχει αναφορά στην αφίσα για την Ουκρανία. Έπρεπε να πουν ξεκάθαρα τι κάνουμε, γιατί στήνονται διάφορες θεωρίες συνομωσίας».
Video Loading...

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην προ ημερών αντιπολεμική συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Σύνταγμα, όπου όπως είπε «η τραγουδίστρια καθυβρίστηκε». Τέλος, υπογράμμισε πως «σε τέτοιες στιγμές δεν έχουμε την πολυτέλεια να διυλίζουμε τον κώνωπα και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.