Τελευταία Νέα:

Δ. Μπίνος: Να παραιτηθεί ο διορισμένος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας

δ

Για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή Αλμωπίας βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι στους πολίτες. Σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικής σελίδας η σύζυγος του διορισμένου Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες αλλά και συντόνισε παράσταση του Καραγκιόζη το Σάββατο στο Ξενιτίδειο υπό την αιγίδα της επιχείρησης.
Σαφώς και αποτελεί πρωτοφανή πρακτική αλλά και εξωθεσμική παρέμβαση που γυρίζει την αυτοδιοίκηση και την Αλμωπία δεκάδες χρόνια πίσω. Την ίδια ώρα που ο διορισμένος Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, βρισκεται στο Βελιγράδι για αποστολή σε διεθνή έκθεση της Δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών χωρίς να έχει κανέναν ρόλο, αποτελεί παγκόσμια παραδοξότητα να αφήνει στη θέση του την σύζυγο του, ενώ υπάρχει Αντιπρόεδρος.

Πλέον μόνο ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της ευθιξίας. Περιμένουμε άμεσα να καταθέσει την παραίτηση του από την Προεδρία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Αλμωπίας. Είναι η μόνη χρήσιμη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει μετά από αυτό το ανεπανάληπτο φιάσκο.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.