Τελευταία Νέα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πληροφορίες ότι παραιτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας από συνήγορός της


Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αποκάλυψη για την κεταμίνη στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, φαίνεται ότι οδηγούν τον Απόστολο Λύτρα στην παραίτηση από την υπεράσπιση της 33χρονης.

Ο γνωστός δικηγόρος είχε αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις αρχές Μαρτίου αλλά μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, ο Απόστολος Λύτρας φέρεται αποφασισμένος να παραιτηθεί και αυτό αναμένεται να το ανακοινώσει με γραπτή του δήλωση τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες (30.03.2022) το απόγευμα όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Απόστολος Λύτρας δεν την έχει επισκεφτεί στην Ασφάλεια όπου κρατείται!

Η εξέλιξη αυτή κάνει ακόμη πιο πιθανό το να ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου να ζητήσει από την ανακρίτρια προθεσμία για να απολογηθεί.

Η 33χρονη που κατηγορείται για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, τον Ιανουάριο του 2022 στο Παίδων, φέρεται να χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, ικανή να «σκοτώσει ελέφαντα», σύμφωνα με αξιωματούχο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια στην ανακρίτρια μέσα στην ημέρα. Από τη 18η ανακρίτρια (ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Απόστολο Λύτρα) αναμένεται να ζητήσει και να πάρει πέντε μέρες προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ζήτησε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με το σκεπτικό πως η 33χρονη είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων καθώς «αν σκοτώσεις το παιδί, είσαι ικανός να σκοτώσεις και άλλους».












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.