Τελευταία Νέα:

Σοκ στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας - Πατέρας επιτέθηκε στον γιο του με τσεκούρι


Σοκ στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας όπου ο 70χρόνος πατέρας και ο 45χρονος γιος του διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο πατέρας να επιτεθεί στον γιο με τσεκούρι και να τον τραυματίσει.

Σύμφωνα  με πληροφορίες πατέρας και γιος αλληλομηνύθηκαν και θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη ημεδαπός στην Πέλλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συνελήφθη σήμερα (29 Μαρτίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος λίγη ώρα νωρίτερα, διαπληκτίστηκε με τον γιό του, σε αποθήκη που βρίσκεται στην οικία του γιού του, όπου του επιτέθηκε με γροθιές και επιχείρησε με τη χρήση τσεκουριού να τον τραυματίσει στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, προκαλώντας του τραύμα στον λαιμό. 

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε στον χώρο της αποθήκης ένα τσεκούρι και κατασχέθηκε. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.