Τελευταία Νέα:

Στην αντεπίθεση περνάει η Ρωσία, απειλώντας με... εθνικοποίηση πολυεθνικών
Η Ρωσία απειλεί με ιδιωτικοποίηση των εργοστασίων ξένων εταιρειών που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω του πολέμου ως αντίποινα για την εισβολή στην Ουκρανία.
Η Ρωσία αντιπαρέρχεται τις κυρώσεις εναντίον της και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο για τις εταιρείες που έχουν γραμμές παραγωγής εκεί.

Η Ηνωμένη Ρωσία προτείνει την εθνικοποίηση των εργοστασίων παραγωγής των εταιρειών που ανακοινώνουν την αποχώρησή τους και το κλείσιμο της παραγωγής τους στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία
δήλωσε ο Andrei Turchak.

Ο γραμματέας του γενικού συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας, σύμφωνα με το Reuters, επέμεινε λέγοντας πως

θα λάβουμε σκληρά μέτρα αντιποίνων, ενεργώντας σύμφωνα με τους νόμους του πολέμου

Μεταξύ των εταιρειών που θίγονται, είναι ο Όμιλος Hyundai, που έχει τη μεγαλύτερη παρουσία στη Ρωσία και διέκοψε την εκεί παραγωγή με τον ισχυρισμό πως η απόφαση ελήφθη λόγω προβλημάτων εφοδιασμού.

Αντίστοιχα, η Renault που έχει στην ιδιοκτησία της την AvtoVaz που παράγει τα μοντέλα της Lada και είναι η δημοφιλέστερη μάρκα της χώρας, ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως θα αναζητούσε εγχώριους προμηθευτές ημιαγωγών, για να διατηρηθεί η παραγωγή σε κανονική ροή το συντομότερο δυνατό.newsauto.gr-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.