Τελευταία Νέα:

Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Η πιο «μεγάλη» στιγμή μπροστά από την εξέδρα των επισήμων

Η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με τους απογόνους των Μακεδονομάχων, που στο πέρασμά τους, κατάφεραν να συγκινήσουν τόσο εκείνους που στέκονταν πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, όσο και εκείνους που βρίσκονταν πάνω στην εξέδρα των επισήμων. Οι τελευταίοι μάλιστα σηκώθηκαν για να τους χειροκροτήσουν. Αμέσως μετά τη σκυτάλη στην παρέλαση πήραν οι μαθητές σχολείων. Τελευταίοι θα παρελάσουν άντρες από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το «Μακεδονία Ξακουστή» τραγούδησε στην παρέλαση και μπροστά από τους επίσημους ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς», αποσπώντας χειροκροτήματα τόσο των πολιτών όσο και των εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων. Η παρέλαση ξεκίνησε αρχικά με τη μπάντα του δήμου Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκε με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς».

Εκατοντάδες πολίτες που έχουν κατακλύσει τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ η πλειονότητα κρατά σημαίες με τα εθνικά σύμβολα. Η παρέλαση συνεχίστηκε με σχολεία της Θεσσαλονίκης, αλλά και στρατιωτικά τμήματα από το Γ’ Σώμα Στρατού.

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τη Βουλή η Έλενα Ράπτη, τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η Δώρα Αυγέρη, το ΚΙΝΑΛ ο Χάρης Καστανίδης, ενώ το παρών δίνουν οι Απόστολος Τζιτζικώστας – Κωνσταντίνος Ζέρβας, Βούλα Πατουλίδου και βουλευτές των κομμάτων. Σε ισχύ βρίσκονται και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ενώ η Τροχαία έχει αποκλείσει παράπλευρους δρόμους έως το πέρας της παρέλασης. 

Δείτε τις εικόνες του thesstoday.gr





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.