Τελευταία Νέα:

Πάτρα: Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα – Οι εκδορές της Μαλένας και το στοιχείο που δεν καταγράφηκε


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Οι έρευνες των αρχών αναφορικά με το τι συνέβη σε κάθε ένα από τα τρία παιδιά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σε καθημερινή πλέον βάση, νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα στοιχεία που έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση είναι οι εκδορές στη μύτη της μικρής Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για ένα στοιχείο, το οποίο αναμένεται να επανεξεταστεί, καθώς πιθανολογείται ότι το είδος των εκδορών στη μύτη είναι δύσκολο να προκλήθηκαν από τα χέρια ενός παιδιού. Επίσης, το σημείο και το μέγεθός τους υποδεικνύουν ότι μάλλον δεν έγιναν από το ίδιο το παιδί.

Συγκεκριμένα, τα τραύματα ήταν ψηλά και στο πλάι της μύτης του παιδιού και όχι στη βάση, ενώ είχαν διαγώνια φορά. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του νοσοκομείου, το παιδί δε φόρεσε μάσκα όσο καιρό νοσηλεύτηκε.

Οι φωτογραφίες που προκαλούν σοκ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις εν λόγω εκδορές, τις οποίες έφερε στη μύτη της η Μαλένα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ».

Εκτός από τις εκδορές, στα φωτογραφικά ντοκουμέντα απαθανατίζεται -και μάλιστα ευκρινώς (σ.σ στην πρώτη φωτογραφία)- η ερυθρότητα στο δεξί μάγουλο του 3,5 ετών κοριτσιού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ότι το εν λόγω εύρημα δεν καταγράφηκε ποτέ στην ιατροδικαστική εξέταση.

Πλέον, οι φωτογραφίες αυτές και ο πλήρης ιατρικός φάκελος του παιδιού επανεξετάζονται από τους Ειδικούς. Ακόμα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί κάποιο φάρμακο ή να υπάρχει εξωγενής παρέμβαση, αλλά και το ενδεχόμενο της ασφυξίας, καθώς σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές ο κ. Κουσουλός, μπορεί να γίνει απόφραξη στόματος και μύτης, που στα παιδιά μπορεί να μην είναι πολύ έντονα τα ευρήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών

Οι αποκαλύψεις για τις εν λόγω εκδορές ανοίγουν έναν νέο κύκλο έρευνας, ο οποίος ήδη απασχολεί τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, αλλά και την ιατρική κοινότητα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι «γρατζουνιές», οι οποίες καταγράφηκαν μέσω της ιατροδικαστικής έκθεσης ενδέχεται να αποτελούν τη λύση του μυστηρίου.

Ωστόσο, πολλά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στις 13 Απριλίου 2019, ημέρα θανάτου της Μαλένας, βάσει του βιντεοληπτικού υλικού που προβλήθηκε στα ΜΜΕ, το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο και στο καταγεγραμμένο υλικό που δόθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές δεν απαθανατίζονται οι εκδορές. 

Το ερώτημα λοιπόν, το οποίο απασχολεί την εισαγγελική αρχή είναι το εξής: Πότε δημιουργήθηκαν οι συγκεκριμένες «γρατζουνιές»;

Τα παραπάνω στοιχεία τα έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.