Τελευταία Νέα:

Τι ΜΑΘΑΜΕ και τι ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ από το χθεσινό δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας


Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο το οποίο έγινε για ακόμη μια φορά με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης στην προ ημερησίας συζήτηση των αρχηγών των παρατάξεων αντλήθηκαν αρκετά στοιχεία έτσι ώστε να ΜΑΘΟΥΜΕ κάποια πράγματα που αφορούν την λειτουργία του δήμου Αλμωπίας.
Τι Μάθαμε και τι ΔΕΝ μάθαμε λοιπόν..

ΜΑΘΑΜΕ ότι η Eurobank έκλεισε και ρωτήθηκε από τον κ. Παρούτογλου ο Δήμαρχος αν αποσύρθηκαν οι καταθέσεις όπως είχε υποσχεθεί με Δελτίο τύπου προς όλα τα τοπικά μέσα (δείτε το ΕΔΩ) , αλλά ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ αν όντως αποσύρθηκαν οι καταθέσεις και πόσες ήταν αυτές γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν ήθελε να απαντήσει.

ΜΑΘΑΜΕ ότι επισκέφτηκε το κάστρο της Χρυσής η Υπουργός κ. Μενδώνη , και επιπλέον ΜΑΘΑΜΕ ότι για να ΜΑΘΟΥΜΕ πότε θα έρθει και το πρόγραμμα της Υπουργού , έπρεπε σαν ΜΜΕ να πάρουμε τηλέφωνο στον δήμο ή ακόμη και τον ίδιο τον δήμαρχο και όχι ότι έπρεπε ο δήμος να ενημερώσει με δελτίο τύπου για την επίσκεψη. 
ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ακόμη τον λόγο αποκλεισμού των τοπικών μέσων ενημέρωσης από τις απαντήσεις του κ. Δημάρχου.

ΜΑΘΑΜΕ ότι ειδικός συνεργάτης του δήμου κατέχει και μέσο ενημέρωσης με έδρα την Σκύδρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Δημάρχου σε ερώτηση του κ. Παρούτογλου.

ΜΑΘΑΜΕ σε απάντηση προς τον κ. Κετικίδη όταν αναφέρθηκε σε "τζογαδόρικες" πολιτικές από τον κ. Παρούτογλου: " ότι ο κ. Κετικίδης είναι θρασύτατος και για τζογαδόρικες πολιτικές θα μιλάτε στους συνεργάτες σας και τα θα θα θα είναι δικά σας".
ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ποιόν/ους συνεργάτες της διοικούσας αρχής εννοούσε.

ΜΑΘΑΜΕ από τον κ. Χατζηδημητρίου: " ότι αρχίζουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση ανάμεσα στον κ. Παρούτογλου και κ. Μπάτση. Είναι κρίμα. Θλίβομαι και αναρωτιέμαι, αν αξίζει να συμμετέχω από τώρα και στο μέλλον σε τέτοιου επιπέδου Συνεδριάσεις ανέφερε" ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ όμως από τον ίδιο σε ποια ερωτήματα διαφωνούσε.

ΜΑΘΑΜΕ ότι τα ξύλα από τα δέντρα που έπεσαν από την πρόσφατη κακοκαιρία με τους δυνατούς ανέμους ότι βρίσκονται στην μάντρα του κ. Δημάρχου μετά από ερώτηση του κ. Παρούτογλου , ενώ σε παλαιότερη ερώτηση ο κ. Δήμαρχος είπε ότι μοιράστηκαν, το οποίο όμως θα γίνει το επόμενο διάστημα αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

ΜΑΘΑΜΕ από τον κ .Κετικίδη "ότι ο κ. Παρούτογλου έχει διοικήσει ξανά τόσο κατά τη δημοτική περίοδο 2011-2014, όσο και τον πρώτο χρόνο της παρούσας Δημοτικής Περιόδου όπου υπήρξαν συνεργάτες και όπως είπε δεν έκανε τίποτα, αλλά ήταν μόνο λόγια".
ΜΑΘΑΜΕ από τον κ. Παρούτογλου για το ίδιο θέμα: " ότι ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ τις προεκτιμήσεις των μελετών ύδρευσης της Θηριόπετρας, της Χρυσής , του Εξαπλατάνου , του Νερομύλου και της Φούστανης τα βρήκατε στην ΔΕΥΑ , γιατί εσείς από αυτά εξεραίσατε του Νερομύλου και της Φούστανης και προτιμήσατε να κάνετε κάποια στην περιοχή της Αριδαίας. Το έγγραφο που έχω στείλει στον κ. Δήμαρχο τότε για την εξυγίανση της ΔΕΥΑ το διαβάσατε? Αν το διαβάσατε να το συζητήσουμε λοιπόν για το αν έκανα κάτι όσο ήμουν στην ΔΕΥΑ" χαρακτηριστικά ανέφερε ως απάντηση στον κ. Κετικίδη.

ΜΑΘΑΜΕ ότι ο κ. Κετικίδης προέτρεψε τον κόσμο να κάνει μήνυση στον ΔΕΔΔΗΕ με ανάρτηση του στο facebook , αλλά ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ τελικά ποιος έπρεπε να την κάνει.

ΜΑΘΑΜΕ από τον κ. Μπίνο ότι ο δήμος παντού λακκούβες και η καθημερινότητα είναι σε άθλια κατάσταση. ΜΑΘΑΜΕ από τον κ. δήμαρχο ότι σύντομα τώρα που άνοιξε ο καιρός πολλές λακκούβες θα κλείσουν σε πολλά χωριά. ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ όμως σε ποια χωριά αναφερόταν αφού πλέον οι λακκούβες υπάρχουν σε ΟΛΑ τα χωριά.

ΜΑΘΑΜΕ ότι η Διοικούσα δημοτική αρχή πήγε στην Αθήνα για να μάθει το πρόβλημα από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις συχνές διακοπές ρεύματος στον δήμο Αλμωπίας. ΜΑΘΑΜΕ ότι τους είπανε ότι χρειάζεται συντήρηση το δίκτυο. ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ όμως γιατί μέχρι τώρα γιατί δεν υπήρχε κ κατάλληλη συντήρηση.

ΜΑΘΑΜΕ ότι πριν περίπου 6 μήνες είχε κατηγορηθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση ότι καθυστερεί τα έργα στο γήπεδο του Αλμωπού διότι καθυστέρησε το δημοτικό συμβούλιο κατά 4 ημέρες. Σήμερα ΜΑΘΑΜΕ δια στόματος κ. Παρούτογλου ότι από τα έργα στο γήπεδο όπως φώτα, τάπητες, τουαλέτες δημοσιογραφικά θεωρεία  κλπ δεν έχει γίνει τίποτα !

ΜΑΘΑΜΕ ότι έγινε η έκθεση bestcityawards με την συμμετοχή πολλών δήμων και μάλιστα βραβεύτηκε και ο δήμος Έδεσσας .
ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ όμως μετά από ερώτηση του κ.Παρούτογλου γιατί δεν πήγε ο δήμος μας ή έστω τα Λουτρά Αλμωπίας, ερώτημα που δεν απάντησε ο κ. Δήμαρχος. 

ΜΑΘΑΜΕ μετά από αρκετά δημοτικά συμβούλια ότι οι ερωτήσεις που γίνονται από τους αρχηγούς των παρατάξεων δεν παίρνουν απάντηση ως προς την ουσία , αλλά σε γενικότητες.








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.