Τελευταία Νέα:

Αλέξης Τσίπρας: Χαλαρός, με τριαγιάσκα, για τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ταξίδευσε οικογενειακώς στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε, όπως αποκαλύπτουν φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο των social media, αρκετά τοπόσημα της Πόλης.
Φωτογραφίες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δημοσίευσε στο Facebook η σελίδα xenagos Konstantinoupoli. Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται χαλαρός, με την τραγιάσκα του να απολαμβάνει την περιήγηση του στα αξιοθέατα της πόλης.

«07/03/2022 Ξενάγηση χωρίς πρωτόκολλα αλλά οικογενειακά αυτό το τριήμερο είχα την ευκαιρία να ξεναγήσω και να γνωρίσω από κοντά τον πρόεδρο του κόμματος Σύριζα και πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Αλέξη Τσίπρα Ευχαριστώ πολύ και καλή αντάμωση», αναφέρεται στην ανάρτηση της σελίδας xenagos Konstantinoupoli.

Δείτε φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε και το Πατριαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Έλληνα διεθνή άσσο Δημήτρη Πέλκα που παίζει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τη σύντροφό του Κυβέλη Μάρδα, κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρδα.
Η ανάρτηση της Κυβέλη Μάρδα:






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.