Τελευταία Νέα:

Πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας- Μολδαβίας ο Έλληνας πρόξενος Μανώλης Ανδρουλάκης«Ευχαριστίες» του Υπουργού Εξωτερικών σε όσους συνεισέφεραν στην στην επιτυχή έκβαση «αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης επιχείρησης»
Η επιχείρηση Νόστος 6, με την εκκένωση 11 μελών της ελληνικής ομογένειας της Ουκρανίας, οι οποίοι συνοδεύονται από τον Γενικό Πρόξενο στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, oλοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας -Μολδαβίας ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και πάλι στον Γενικό Πρόξενο στη Μαριούπολη και σε όσους συνεισέφεραν στην επιτυχή έκβαση αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης επιχείρησης πρόσθεσε.Αξίζει να αναφερθεί πως ο Έλληνας Πρόξενος μοιράστηκε στιγμές από το επικίνδυνο ταξίδι από την εμπόλεμη ζώνη προς την ασφάλεια, αλλά και όσα είδε στη Μαριούπολη, μιλώντας σε ΜΜΕ.

Σε χθεσινή συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Κώστα Ονισένκο σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολιορκημένη αυτή πόλη, πως χτυπήθηκε πολύς άμαχος πληθυσμός και δομές, και όταν λέω χτυπήθηκε, εννοώ δεν έμεινε τίποτα.

newsbeast.gr


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.