Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 7-3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία




Οι Μαχητές εξακολουθούν να ταλανίζονται από τα εσωτερικά τους προβλήματα, τα οποία αναδείχθηκαν ξανά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αφού σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας θεωρούν πως ο Σπύρος Μαρτίκας πρέπει να αποχωρήσει.

Γι' αυτό και τον επέλεξαν ξανά με... διαφορά ως τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση, με τον ίδιο να δέχεται το αποτέλεσμα με έναν ξεχωριστό σχόλιο: «Θα στηρίζω πάντα την ειλικρίνεια, τις καθαρές και αληθινές σχέσεις. Θα σταθώ στις ιδέες μου και τις απόψεις μου. Στηρίζω τις ιδέες και τις αξίες μου και θεωρώ ότι κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορεί να επισκιάσει την δυναμική αυτής της ομάδας. Ο κόσμος βλέπει έναν άνθρωπο αληθινό. Ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος» τόνισε ο Μαρτίκας, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα καταφέρει για μια ακόμη εβδομάδα να αποφύγει την αποχώρηση...

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια...

Σήμερα, θα δούμε το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, με τους Μαχητές να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μη βρεθούν για δεύτερη σερί εβδομάδα να χάνουν παίκτη, μετά την αποχώρηση και του Γιάννη Τσολάκη την περασμένη Τετάρτη.

Θυμίζουμε, την περασμένη εβδομάδα Διάσημοι και Μαχητές μοιράστηκαν τις νίκες στις δύο ασυλίες.

Τι θα δούμε απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ;

Θα καταφέρουν οι Μαχητές να «απαντήσουν» και να πάμε σε ψηφοφορία με τέσσερις υποψηφίους για αποχώρηση;

ΟΧΙ...

Οι Μαχητές γνωρίζουν και σήμερα την ήττα.

Οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν ηττημένους τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους για αποχώρηση...












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.