Τελευταία Νέα:

Φώτο: To Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας στην Ρώμη στο πλαίσιο του Erasmus+Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας  με αντιπροσωπεία 8 μαθητών βρέθηκε  στην Ρώμη της Ιταλίας στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου κινητικότητας «Επιχειρηματικότητα και απασχόληση- Καλές πρακτικές και ευκαιρίες ίδρυσης βιώσιμων πράσινων και κοινωνικών επιχειρήσεων» για τη δράση ΚΑ1-Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του προγράμματος Erasmus+.

Οι μαθητές παρέμειναν στην Ρώμη, μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το πρόγραμμα Παπανικολάου Χρήστο, Χατζηεμμανουήλ Δημήτριο και Νησιάγκα Σωτήριο,  από 11-03-2022 έως 26-03-2022.

Κατά την υλοποίηση του προγράμματος οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με την επιχειρηματικότητα αλλά και να εργαστούν σε project αναφορικά με την ίδρυση και προώθηση καινοτόμων επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα, συμμετείχαν σε δραστηριότητες πολιτισμικής φύσης που περιλάμβαναν ξενάγηση και επισκέψεις σε σημαντικά ιστορικά σημεία της Ρώμης,  ενισχύοντας τις κοινωνικές και γλωσσικές τους δεξιότητες καθώς και την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής τους διάστασης και νοοτροπίας.

 

Ο Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας

Παπανικολάου Χρήστος-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.