Τελευταία Νέα:

Τι να προσέξετε στο μακιγιάζ σας αν έχετε περάσει το κατώφλι των 40



Κάθε ώριμη γυναίκα κρύβει την δική της γοητεία, η οποία αντικατοπτρίζεται εν μέρει και στο πρόσωπό της. Ζώντας στην εποχή που η δεκαετία των 40, είναι η νέα δεκαετία των 20, σκοπός της κάθε μιας που διανύει αυτήν την δυναμική και άκρως δημιουργική δεκαετία είναι να φαίνεται και να νιώθει πιο φρέσκια από ποτέ.
Για να το πετύχετε αυτό, λοιπόν, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιποίηση του προσώπου σας και το μακιγιάζ, προκειμένου να μην δείχνετε υπερβολική και σίγουρα μεγαλύτερη.

Σκοπός, λοιπόν, όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι ένα makeup look ανεπιτήδευτο και φυσικό, που δεν θα επιβαρύνει το πρόσωπο και δεν θα τονίζει τις, όποιες, ατέλειες.

Γι’ αυτό και θα πρέπει να επιλέγετε προσεκτικά το foundation σας, καθώς η βάση του μακιγιάζ αποτελεί το Α και το Ω για ένα σωστό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές που δεν κολακεύει καμία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνετε και στην ποσότητα που χρησιμοποιείτε, καθώς η υπερβολική χρήση του δημιουργεί την αίσθηση της «μάσκας», που αισθητικά δεν ταιριάζει σε καμία ηλικία.

Προτιμήστε, λοιπόν, ένα foundation ανθεκτικό στον ιδρώτα και με ελαφριά υφή, στον τόνο που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό χρώμα του δέρματός σας. Εναλλακτική επιλογή για ένα εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ αποτελούν και οι κρέμες BB και CC με χρώμα.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.