Τελευταία Νέα:

Ασταμάτητος ο Ρόβας, «εκτέλεσε» και τον ΠΑΟΚ Β και λύτρωσε τον Αλμωπό



Οι παίκτες του Αλμωπού επέβαλαν απο τα πρώτα λεπτα της αναμέτρησης τον ρυθμό τους έχοντας τον έλεγχο της μπάλας με τον Βαγγέλη Κερθι και προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ της ομάδος Χρήστο Ροβα, ο οποίος νίκησε τον Μπαλομενο. 
Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ Β έψαξε το γκολ, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Αλμωπού ανέκοψε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για τις δυο ομάδες με τον Αλμωπό να έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Ο Γιώργος Τυριακιδης θέλοντας να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του πέρασε τους Μιχάλη Πατσιαβουρα και τον Δημήτρη Γιουκούδη στην θέση του Παρασκευά και του Τριανταφυλλάκη. Αμέσως μετα τις αλλαγές ο Αλμωπός θα μπορούσε να κλειδώσει την νίκη με τον Χρήστο Ροβα να σουτάρει απο καλό σημείο. Ο Αλμωπός είχε νεα μεγάλη ευκαιρία στο 71ο λεπτό μετά απο εκτέλεση του Πάρη Πρίκα, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Β, ενώ λίγο αργότερα και ο Δημήτρης Γιουκούδης είχε καλό σουτ μέσα απο την περιοχή.

Ο Αλμωπός συνέχισε να ψάχνει το 2ο γκολ με τον Δημήτρη Γιουκούδη να έχει νεα μεγάλη ευκαιρία με κεφάλια στο 75ο λεπτό. Ο Γιώργος Τυριακιδης θέλοντας να θωρακίσει την ομάδα του πέρασε στο 80ο λεπτό τον Λάμπρο Ζαχαρο στην θέση του Ραφαήλ Πέττα και στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με τον Αλμωπό Αριδαίας να παίρνει τη νίκη.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γροσδής, Σαλαμαμούρας (78′ Μελετίδης), Τσοπούρογλου (46′ Κουλούρης), Κούτσιας (78′ Τζίμας), Χατζηστραβός (51′ λ.τ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (63′ Γαϊτανίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (78′ Ζαχαρός), Κέρθι (90′ Ρίβας), Ρόβας (90′ Μπακούτσης), Τριανταφυλλάκης (61′ Γιουκούδης).











Mikriliga.com

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.