Τελευταία Νέα:

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πέλλας με τον Αστ/κο Διιευθυντή Πέλλας






Στα πλαίσια της επικοινωνίας του Σωματείου μας, τόσο με την πολιτική όσο και με την φυσική μας ηγεσία, με σκοπό την ενημέρωση από μέρους μας των θεσμικών μας διεκδικήσεων, επισκεφθήκαμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσής μας κ. Περδικάτση Πέτρο, και του μεταφέραμε τους προβληματισμούς των Συναδέλφων.

 Η πολύχρονη παρουσία του, στην Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού μας, τον καθιστά γνώστη των προβλημάτων και με  κοινή στόχευση την επίλυσής τους στο πλαίσιο της ισονομίας και της ίσης μεταχείρισης ευελπιστούμε πως πολλά από αυτά θα επιλυθούν.

 Από πλευράς μας τέλος, η επαναλειτουργία του Σωματείου έχει ως στόχο την βελτίωση της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των συναδέλφων και σε εξειδικευμένα θέματα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Σκοπός μας να πορευτούμε και να καταφέρουμε να επιλύσουμε χρόνια προβλήματα, εκπροσωπόντας παράλληλα και το συνάδελφο επάξια. Είναι ανάγκη να περιοριστούμε – τουλάχιστον εμείς – σε μόνον αυτό.   







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.