Τελευταία Νέα:

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με αυτό το σημείωμα – Πάγωσε ο υπάλληλος που το διάβασε



Αίσθηση από τη ληστεία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, μέσα σε κατάστημα ψιλικών. Ο δράστης δεν χρειάστηκε να ανοίξει το στόμα του, ούτε μία φορά…

Ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, λήστεψε σήμερα λίγο μετά τις 07.00 το πρωί κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας στο ταμείο ένα σημείο στο οποίο έγραφε ότι έχει μαζί του μαχαίρι και δεν θα διστάσει να το χρησιμοποιήσει, αν δεν του δώσουν τα χρήματα.


Ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και δείχνοντας το σημείωμα στον υπάλληλο πήρε το ποσό των 80 ευρώ που υπήρχε στο ταμείο και τράπηκε σε φυγή.


Ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του προσέγγισε λίγο μετά τις 07.00 το πρωί το κατάστημα που στεγάζεται στην Εθνικής Αντιστάσεως και έδειξε το σημείωμα στον εργαζόμενο, στο οποίο αναγραφόταν χαρακτηριστικά: «Δώσε μου τώρα 100 ευρώ να φύγω, έχω δύο μαχαίρια δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν. Τη δόση μου θέλω. Μη φωνάξεις, τα 100 ευρώ και έφυγα. Τώρα φύγω».


Ο ληστής αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές που πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή.



















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.