Τελευταία Νέα:

Γιώργος Καρασμάνης: Με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο κινητό δήλωσε «παρών» σε συνεδρίαση της Βουλής


«Απίστευτος» Γιώργος Καρασμάνης! Ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας παρενέβη ζωντανά σε συνεδρίαση της Βουλής, ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καρασμάνης μέσω του κινητού του δήλωσε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών ότι «είμαι στην Εθνική Οδό. Με το ένα χέρι κρατάω το τιμόνι και με το άλλο το κινητό μου, όπου σας παρακολουθώ αδιαλείπτως και δεν δέχομαι ότι δεν συμμετέχω…»!

Ο «γαλάζιος» βουλευτής με αυτόν τον τρόπο θέλησε να απαντήσει ​στην επικριτική δήλωση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης δεν συμμετέχουν στην επεξεργασία του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών στην Επιτροπή, όπου υπάρχει και η τροπολογία για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού.

Ο κ. Καρασμάνης, όπως είπε επέστρεφε στην Αθήνα από την περιφέρειά του, την Πέλλα, και εκείνη την ώρα ήταν στην Εθνική Οδό…




Newsit.gr 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.