Τελευταία Νέα:

Τι αλλάζει στη λειτουργία των φροντιστηρίων και των κέντρων ξένων γλωσσών
Νέα δεδομένα στη λειτουργία των φροντιστηρίων και των κέντρων ξένων γλωσσών.
Όπως αναφέρεται στην τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο «Δουλειές Ξανά: Αναδιοργάνωση Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, αναβάθμιση δεξιοτήτων εργατικού δυναμικού και διάγνωσης των αναγκών εργασίας και άλλες διατάξεις» δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας και απασχόλησης προσωπικού φροντιστηρίων την Κυριακή και τις ημέρες αργίας.

Τι αναφέρει η τροπολογία

Αναλυτικά, στην τροπολογία επισημαίνονται τα εξής:
Ορίζεται ότι δύνανται, κατόπιν σχετικής άδειας από την Επιθεώρηση Εργασίας, να εξαιρούνται των διατάξεων του β.δ. 748/1966 περί υποχρεωτικής ανάπαυσης κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας και να επιτρέπεται η λειτουργία και η απασχόληση του προσωπικού, κατά τις άνω ημέρες, των πάσης φύσεως φροντιστηρίων ή κέντρων ξένων γλωσσών, ειδικώς σε περιπτώσεις διεξαγωγής διαγωνισμάτων ή εξετάσεων.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.