Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήρια επιστολή Δάνη Τζαμτζή προς την ΔΕΗ


Θερμές ευχαριστίες προς τα στελέχη και τους εργαζομένους της ΔΕΗ για την υποδειγματική συνεργασία τους στη διάρκεια της κατασκευής του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία Έδεσσας (ποταμός Εδεσσαίος)» απηύθυνε με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής.

 «Ένα απαραίτητο έργο το οποίο επί περίπου 60 έτη καρκινοβατούσε, δημιουργώντας πλείστα όσα προβλήματα, αποκαταστάθηκε τελικά» τονίζει ο κ. Τζαμτζής « και ο στόχος της ποιοτικής του αναβάθμισης και της ασφάλειας έναντι μελλοντικών καταστροφών επιτεύχθηκε. 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς καθώς χωρίς τη βοήθειά σας θα ήταν αδύνατη η κατασκευή του έργου. Η άψογη συνεργασία της ΔΕΗ ΑΕ με την υποδιεύθυνση ΤΕ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας απέδειξε περίτρανα ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών απελευθερώνει δυνάμεις και ξεπερνά δυσκολίες καταλήγοντας στο επιθυμητό, για το κοινωνικό σύνολο, αποτέλεσμα».










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.