Τελευταία Νέα:

Πάτρα: Δόθηκε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς



Εντολή για εκταφή της Ευγενίας Κούτρα από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών δόθηκε από την Εισαγγελία Πατρών.
Πλέον, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αναμένεται να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της Αστυνομίας και πιθανόν και ιατροδικαστή.

Η Εισαγγελία Πατρών εξετάζει εδώ και μέρες τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς  του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, Ευγενίας Κούτρα. Η 69χρονη γυναίκα, η οποία είχε παραχωρήσει το σπίτι της στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται μετά το θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας, να φοβόταν μην της κάνουν κακό. Ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

«Είμαστε δέκα άτομα στο χωριό, πρώτα της ξαδέλφια. Είναι ψέμα οτι δεν υπάρχουν συγγενείς ή κληρονόμοι. Ήταν μοναχικός άνθρωπος η Ευγενία. Ο πατέρας την ήταν αξιωματικός στην Πάτρα. Την συνάντησα μετά απο πολλά χρόνια, δεν είχαμε επαφές», είπε στο Star ο πρώτος ξάδελφος της, Κωνσταντίνος Κούτρας, κάτοικος Γιαννόπουλων Βάλτου. Ο κ. Κούτρας υποστηρίζει πως κανείς δεν γνώρισε για τον θάνατό της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων, όπως και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Λίγους μήνες, ωστόσο, πριν από τον θάνατό της, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα«Πελοπόννησος», φαίνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ως πληρεξούσιός της, είχε προβεί για λογαριασμό της σε μια αγοραπωλησία ακινήτου, ύψους 250.000 ευρώ.








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.