Τελευταία Νέα:

Πάτρα: "Έσωσα μια φόνισσα " -Το συγκλονιστικό σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου


Ένα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα αινιγματικό σημείωμα, γραμμένο σε γάζα, βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

“Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω”, γράφει, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr.


Περίπου στις 16.00, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών άρχισαν τις έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη και αποχώρησαν στις 18.20. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν μαζί τους κούτες, πράγματα που ήταν τυλιγμένα σε μία κουβέρτα, μία τηλεόραση, έναν υπολογιστή, καθώς και το καναρίνι της οικογένειας.

Χωρίς να προχωρήσει, σε καμία δήλωση, έφυγε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας, από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία άνοιξε στους αστυνομικούς για να κάνουν τις έρευνες.











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.