Τελευταία Νέα:

Με την Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση με την Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (I.P.A.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο.

Ο δήμαρχος υποδέχτηκε το Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης και συνομίλησε με τον Πρόεδρο της, Διοικητή Τροχαίας Έδεσσας, Αστυνόμο Α' κ. Κωνσταντίνο Χριστοδούλου με τα υπόλοιπα μέλη της και τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Πέλλας κ. Ιωάννη Κατσικά , για ζητήματα που αφορούν την καλύτερη συνεργασία μεταξύ της Ένωσης και του Δήμου. Ακόμη συζητήθηκε η  διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου - Φιλική Συνάντηση του Ελληνικού Τμήματος στα Λουτρά, τον ερχόμενο Νοέμβριο, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη του Ελληνικού Τμήματος, να γνωρίσουν την περιοχή και να απολαύσουν την φιλοξενία.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης χάρισε στο Δήμαρχο, αναμνηστικό έμβλημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.