Τελευταία Νέα:

Στο Μέτσοβο ο ΣΔΥ Αλμωπίας με πέντε μέλη αθλητές



Στην καρδιά της Πίνδου και στο πανέμορφο Μέτσοβο, είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του ορεινού τρεξίματος αυτό το τριήμερο 27/28 & 29 ΜαΪου, στο επετειακό 10ο Ursa Trail 2022 και στις πανέμορφες πιστοποιημένες διαδρομές του, χαρίζοντας μια ανεπανάληπτη βουνίσια εμπειρία στους συμμετέχοντες, από Ελλάδα και εξωτερικό!!

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή με το
KATARA VERTICAL 4,6 χλμ. με 860μ. υψομετρική διαφορά, συνεχίστηκαν με τον σημερινό URSA TRAIL 40χλμ. με 2800 υψ.διαφορά και ολοκληρώνονται αύριο με 2 αγώνες, το URSA TRAIL 21χλμ και 11χλμ!!

Από αυτή την ορεινή αγωνιστική πανδαισία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα δρομικά γεγονότα βουνού και ασφάλτου!!

Με 5 συμμετοχές στον πολύ απαιτητικό αγώνα των 40χλμ!!

Θερμά Συγχαρητήρια και Μπράβο στον Γιώργος Κεχαγιάς, Ναυσικά Κεχαγιά Αγιαννίτη, Ματζεριδου Εφη, Maria Sikomani Kartsiouka, και Πασχάλη Τούμπη για την υπερπροσπάθειά τους👏❤👏❤👏❤!!
#ursatrail #trailRunning, #Metsovo



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.