Τελευταία Νέα:

Το YouTube θα δείχνει πλέον ποια σημεία ενός video ήταν τα πιο ενδιαφέροντα για τους θεατέςΤο YouTube προχωράει σε μια σειρά από αλλαγές, για να βοηθήσει κυρίως τους δημιουργούς να αντιληφθούν ακόμη καλύτερα τι άρεσε περισσότερο στο κοινό τους.Σιγά-σιγά, θα αρχίσει να εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες (είτε έχουν συνδρομή στο YouTube Premium, είτε όχι) ένας νέος μηχανισμός για να βλέπουν τι παρακολούθησε περισσότερο σε ένα video ο κόσμος.

Συγκεκριμένα, θα είναι ένα γράφημα-κυματομορφή που θα ψηλώνει όσο φτάνουμε στην αναπαραγωγή σημείου που επέλεξε περισσότερο ένας κόσμος να δει.

Πέραν της βοήθειας για δημιουργούς, το YouTube θέλει να εξοικονομήσει χρόνο από τους θεατές, αφού πχ. με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να αντιληφθούν που βρίσκονται τα γκολ σε ένα video με highlights.

Και η στροφή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως το κοινό προτιμάει να βλέπει περισσότερο υλικό που απαιτεί και πιο μικρό χρόνο θέασης.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.