Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένη εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Πέλλας


Την Τρίτη 07/06/2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία, του Συλλόγου Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών φυλάκων, σε συνεργασία με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Πέλλας, στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που έδωσαν ένα κομμάτι του εαυτού τους, χαρίζοντας ένα καλύτερο αύριο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Θα πετύχουμε μέσα από την επιμονή μας στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, να μη σβήσει η ελπίδα, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε να κινδυνέψει κανείς.

Ευχαριστούμε επίσης το σύνολο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού, του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, που εργάστηκε για να εφαρμόσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να πραγματοποιηθεί η εθελοντική Αιμοδοσία.

Δεν αφήνουμε κανέναν να κινδυνέψει. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.