Τελευταία Νέα:

Ερωτική εξομολόγηση από μαθητή για επιτηρήτρια -«Ελπίζω να την δω ξανά την Δευτέρα»


Κάθε χρόνο, στα ρεπορτάζ έξω από τα σχολεία που μαθητές εξετάζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις υπάρχουν «εκλεκτοί» που γίνονται viral με ατάκες τους. 

Αυτό συμβαίνει από την δεκαετία του 1990 με τον περίφημο πλέον μαθητή που δήλωνε πως έπεσε θύμα «πανωλεθρίας» γιατί έπεσαν όλα τα αντι-SOS, μέχρι και πέρυσι που μαθητής πήγε να δώσει Χημεία, εξεταζόταν στην Ιστορία και εν τέλει έγραψε μαθηματικά.

Το πρώτο «διαμαντάκι» των σχολείων εμφανίστηκε στη Λέσβο και το τοπικό Aeolos TV με τον μαθητή να λέει πως έγραψε καλά στο μάθημα της έκθεσης, ανέφερε ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός, ενώ μίλησε και για την «όμορφη επιτηρήτρια» η οποία βρέθηκε στην αίθουσα και την οποία εύχεται να δει και στο επόμενο μάθημα.

Δείτε τον στο 05:20:





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.