Τελευταία Νέα:

Του έκλεψαν τα λάστιχα και πήρε κλήση για παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο στην Θεσσαλονίκη


Τα όσα έζησε στη Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο πως θα αργήσει να τα ξεχάσει. Ο οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητο στο σημείο που τον βόλευε και κάποια στιγμή επέστρεψε για να το πάρει…
Ένα νέο περιστατικό κλοπής ελαστικών από ΙΧ αυτοκίνητο καταγράφηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το όχημα είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης του το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19-06-2022) επί της Βασ. Όλγας, πάνω στο πεζοδρόμιο. Ωστόσο, όταν τη Δευτέρα το πρωί πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει στην εργασία του, διαπίστωσε ότι τα ζαντολάστιχα έλειπαν.

Ο δράστης ή οι δράστες έδρασαν τις νυχτερινές ώρες αφαιρώντας ανενόχλητοι τα λάστιχα και τις ζάντες του οχήματος. Ο ιδιοκτήτης του, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό κλοπής καταθέτοντας παράλληλα και μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Σήμερα, ωστόσο, ο κ. Παντελιάδης έλαβε και ένα… ροζ ραβασάκι. Αν και δεν είχε λάστιχα η Δημοτική Αστυνομία τού έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση.

Εκτός από το δικό του όχημα, κλήσεις για παράνομη στάθμευση βεβαιώθηκαν σε όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα επί του πεζοδρομίου. Δείτε τις εικόνες του voria.gr…

















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.