Τελευταία Νέα:

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου κοινοχρήστων χώρων


Εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, πάρκα, κεντρικές οδούς, και χώρους πρασίνου πραγματοποιούνται καθημερινά σε Κοινότητες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού,  στο Δασάκι, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και σε διάφορα σημεία της Αριδαίας.

Παράλληλα, εκτελέστηκαν εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σε διάφορες κοινότητες του Δήμου.

Σε αρκετές περιπτώσεις, παρατηρήθηκε για άλλη μια φορά το φαινόμενο της ρίψης μπάζων και σκουπιδιών, κάτι το οποίο απαγορεύεται και δημιουργεί αντιαισθητική εικόνα. Ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η καθαριότητα και καλή εικόνα των χώρων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται καθημερινά από όλους μας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί μόνο με τη συμβολή τους καθενός μας ξεχωριστά. Για αυτό το λόγο, παρακαλούμε τους δημότες, να μην πετάνε σκουπίδια και ειδικότερα μπάζα. Σε συνεννόηση με το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας (τηλ. 2384023215), τα μπάζα συλλέγονται και δεν γίνονται μέρος της καθημερινότητας μας.

Συμβάλλουμε όλοι μαζί σε ένα καθαρότερο περιβάλλον! Φροντίζουμε και προστατεύουμε τους κοινόχρηστους χώρους, γιατί ανήκουν σε εμάς!

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ



















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.