Τελευταία Νέα:

Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους


Τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν, ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής, επιβεβαίωσαν ο Πικέ και η Σακίρα.Το -πρώην πια- ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση, μέσω του πρακτορείου EFE, και ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μην είναι μαζί.

Παράλληλα, ζήτησαν άπαντες να σεβαστούν τα δύο παιδιά τους και την ιδιωτικότητά τους.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η τοποθέτηση.


Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (1/6) το «El Periodico» είχε αποκαλύψει ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να την απατά, ενώ η ίδια έχει ήδη φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί και μένει στο διαμέρισμά της στην Βαρκελώνη.

H εκπομπή «Mamarazzis» αποκάλυψε από την μεριά της, ότι «η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους».

Η δημοσιογράφος, Λάουρα Φα, σε ρεπορτάζ της τόνισε ότι ο έμπειρος στόπερ βρήκε και πάλι τον έρωτα σε μία νέα σερβιτόρα, την οποία γνώρισε σε ένα κλαμπ.

Οι δυο του ήρθαν γρήγορα κοντά μέσω των social media. Μάλιστα, αρκετοί τους είδαν μαζί σε ένα απόμερο διαμέρισμα στη Βαρκελώνη.

«Η Σακίρα τον έπιασε στα πράσα με την 20χρονη και πλέον φαίνεται είναι θέμα χρόνου μέχρι να χωρίσουν οριστικά», υπογράμμισε η ίδια πηγή.

Πικέ και η Σακίρα συναντήθηκαν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το 2010, στα γυρίσματα του τραγουδιού της διοργάνωσης «Waka Waka».

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Μιλάν και την 6χρονη Σάσα.
















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.