Τελευταία Νέα:

Πέθανε ο Ηλίας Νικολακόπουλος – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή


Σοκ στον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο προκαλεί η είδηση πως ο Ηλίας Νικολακόπουλος, πολιτικός επιστήμονας, ομότιμος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και ένας από τους πιο γνωστούς δημοσκόπους της χώρας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ενώ έκανε διακοπές στη Σύρο.
Ο Ηλίας Νικολακόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ κολυμπούσε στην παραλία Αχλάδι στη Σύρο.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε την παρουσία του και τις αναλύσεις του με τις εκλογικές βραδιές της χώρας τα τελευταία χρόνια, ο επιστήμονας που έγινε σχεδόν συνώνυμο με τις δημοσκοπήσεις, έκανε διακοπές στη Σύρο όταν επήλθε το μοιραίο. Είχε πάει για μπάνιο με την παρέα του στην παραλία Αχλάδι και περίπου στις 13:00 οι φίλοι του διαπίστωσαν πως δεν ανταποκρινόταν. 

Έσπευσαν με σκάφος για να δουν τι είχε συμβεί και αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες, όμως, δυστυχώς, ο Ηλίας Νικολακόπουλος είχε πια φύγει από τη ζωή. 













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.