Τελευταία Νέα:

Ανανέωση - Έκδοση Πιστοποιητικού Ραντιστή στην Αριδαία Αλμωπίας


Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Data Bank Computers ως επίσημο εξεταστικό και εκπαιδευτικό κέντρο στο Νομό Πέλλας,  το πρώτο στην Αριδαία και Παναγίτσα Εδέσσης σας καλεί για την ανανέωση - έκδοση των πιστοποιητικών γνώσης για την Ορθολογική χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ 8197/90290/22-7-2013 (ΦΕΚ 1883/Β/2013) έχει θεσπιστεί το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Βάσει των παραπάνω όλοι οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να κατέχουν πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης(ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΑΝΤΙΣΤΗ) προκειμένου να μπορούν να προμηθεύονται νόμιμα τα γεωργικά φάρμακα και να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως έξοδα , αλλά και απαραίτητο για την συμπλήρωση ΟΣΔΕ.

Τα πιστοποιητικά πλέον έχουν 7χρονη ισχύ, αντί 5 που υπήρχαν στο ξεκίνημα του θεσμού , όπου όλοι οι καλλιεργητές- αγρότες θα πρέπει να φροντίζουν την ανανέωσή του 6 μήνες πριν την λήξη τους.

Υπεύθυνος σπουδών

Γάτσος Ανδρέας

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ: 6944 50 60 40

2384024776













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.