Τελευταία Νέα:

Επικοινωνία Σταμενίτη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή. 


Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο επικοινώνησε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις παραγωγές. 

Οι έντονες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις έχουν ως αποτέλεσμα σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες που βρίσκονται στο στάδιο της συγκομιδής. 

Όπως ενημέρωσε ο βουλευτής τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, έντονο πρόβλημα εντοπίζεται στην καλλιέργεια κερασιών ενώ φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά και τα βερύκοκα και τα πρώιμα ροδάκινα. Ζήτησε την άμεση κινητοποίηση των κλιμακίων του Οργανισμού προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του μεγέθους της ζημιάς. 

Σύμφωνα με την Προισταμένη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βεροίας κ. Παππα, με την οποία επίσης επικοινώνησε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, απο την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν οι πρώτες εκτιμήσεις και θα ακολουθήσουν οι αναγγελίες ζημιάς. 

Το Σάββατο ο κ. Σταμενίτης περιόδευσε στις περιοχές του Νόμου Πέλλας, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και να επισκεφθεί κτήματα που έχουν υποστεί καταστροφές.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.