Τελευταία Νέα:

Νέο εμπορικό πάρκο δίπλα στο Cosmos σε οικόπεδο 61.000 τ.μ. - Ανακοινώθηκε η εξαγορά


Εξαγορά της Limar από τις Lamda Development και Orilina PropertiesΤην εξαγορά της Limar από κοινού με την Orilina Properties για την ανάπτυξη οικοπέδου περίπου 61.000 τ.μ. δίπλα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακοίνωσε η Lamda Development.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρεται ότι:


Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ανακοινώνει ότι από κοινού με την ORILINA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ (εφεξής η «ORILINA PROPERTIES») απέκτησαν την LIMAR S.A., εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) η οποία κατέχει οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 72.121 τ.μ., στρατηγικά τοποθετημένα δίπλα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Η Εταιρεία κατέχει ποσοστό 20% στο SPV ενώ η ORILINA PROPERTIES κατέχει το υπόλοιπο 80%.

Η ORILINA PROPERTIES και η Εταιρεία θα αναπτύξουν από κοινού το κυρίως οικόπεδο επιφάνειας 61.415 τ.μ., με στόχο τη μεγιστοποίηση των συνεργιών με το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των εξαιρετικών προοπτικών της περιοχής.

Τα υπόλοιπα οικόπεδα επιφάνειας περίπου 10.700 τ.μ. θα πουληθούν από τη LIMAR S.A. στην ORILINA PROPERTIES.

Το αναλογικό μερίδιο της Εταιρείας στο ποσό της συναλλαγής εξαγοράς ανέρχεται σε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την εταιρεία ORILINA PROPERTIES, το μέγεθος και η τοποθεσία του οικοπέδου το καθιστούν ιδανικό για την ανάπτυξη ενός Εμπορικού Πάρκου (Retail Park).

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.