Τελευταία Νέα:

Αποκάλυψη MEGA για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται ως ύποπτοι


Ούτε λίγο, ούτε πολύ 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται ως ύποπτοι για την περσινή πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA.
Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ότι αυτή είναι μια εντυπωσιακή εξέλιξη στην έρευνα των αστυνομικών αρχών. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπενθύμισε ότι η φωτιά κατέκαψε 100.000 στρέμματα πευκοδάσους.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση από το MEGA του πορίσματος που απέδιδε την έναρξη της φωτιάς σε βραχυκύκλωμα σε πυλώνα του ΑΔΜΗΕ, καλούνται ως ύποπτοι 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν πορίσματα πραγματογνωμόνων που αναφέρουν ότι δεν υπήρχε εκείνη την ημέρα εναέρια επιτήρηση, υπήρχε καθυστερημένη αντίδραση των πυροσβεστών, ενώ αποδίδονται και ευθύνες για τη μεγάλη αναζωπύρωση της επόμενης μέρας, με την καταστροφή να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που ένας τόσος μεγάλος αριθμός αξιωματικών καλούνται να απολογηθούν ως ύποπτοι.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:00


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.