Τελευταία Νέα:

Βάσεις 2022: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα μέχρι την Παρασκευή (ένα μήνα σχεδόν νωρίτερα)


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ανακοινωθεί οι βάσεις 2022 σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.Μέχρι την Παρασκευή (29/7) θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των βάσεων 2022, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Όπως υπογράμμισε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, για πρώτη φορά οι υποψήφιοι θα γνωρίζουν τα τελικά αποτελέσματα εντός του Ιουλίου, σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες χρονιές.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για την έκδοση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι βάσεις 2022 θα ανακοινωθούν εντός του μήνα, δηλαδή εντός της εβδομάδος», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κεραμέως.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια φέτος, από σεβασμό στην αγωνία του υποψηφίου, της οικογένειας για τον καλύτερο προγραμματισμό όλων και ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας είναι για ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος της εβδομάδας», πρόσθεσε.
















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.