Τελευταία Νέα:

Το μήνυμα που έστειλε η 20χρονη σε φίλη της πριν αυτοκτονήσει στην Αίγινα

“Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα”, ήταν το μήνυμα που έστειλε σε φίλη της η 20χρονη στην Αίγινα λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η κοπέλα ζούσε με τη μητέρα της και το νέο σύντροφό της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει. Η 20χρονη φέρεται να είχε πιεστεί πολύ ψυχολογικά και μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα είχε στείλει στην ίδια φίλη της ένα μήνυμα, στο οποίο της έγραφε ότι δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση. 

Η κοπέλα έφυγε ξημερώματα από το bar – restaurant που εργαζόταν και όπως κατέθεσαν άνθρωποι που ήταν μαζί της μέχρι την ώρα εκείνη, η 20χρονη δεν έδειχνε να είναι προβληματισμένη, πόσο μάλλον αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Πάντως, η Αστυνομία δεν έχει παραβλέψει το γεγονός ότι έχει εξαφανιστεί πρόσωπο του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο η 20χρονη φέρεται να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα. 






 newsit.gr 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.