Τελευταία Νέα:

Φινάλε με σημαντικές επιτυχίες από τον Ίκαρο Αλμωπίας





Φινάλε για τα κορίτσια μας στην κατηγορία Κ16 έπεσε την Παρασκευή και Σάββατο 1&2 Ιουλίου. Οι παγκορασίδες αθλήτριες μας βρέθηκαν στο στάδιο της Ελευθερούπολης #ΚAVALA όπου έδωσαν ένα τελευταίο σημαντικό ραντεβού ολοκληρώνοντας για φέτος τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Συγκεκριμένα η πανελληνιόνικης μας ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ Αικατερίνη μας επιφύλασσε μια έκπληξη στο αγώνισμα της σφαιροβολίας όπου κατέρριψε το 🅿️🅱️ και έστειλε την σφαίρα στα 10,69μ. στην τελευταία βολή ανεβαίνοντας στην 🥉 θέση του βάθρου. Ακόμη την επόμενη ημέρα κατέκτησε το 2ο πανελλήνιο μετάλλιο του 1ο ομίλου της κατηγορίας, στον ακοντισμό, με βολή στα 32.03, ανεβαίνοντας στην 🥈 θέση του βάθρου.
🏅 Στο άλμα σε ύψος αγωνίστηκε η ΤΣΟΚΑ Τραϊνή όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο αρχικό ύψος 1,40. ( είχε PB 1,43).
🏅Στο άλμα σε μήκος αγωνίστηκαν η ΜΑΝΔΑΛΑΚΗ Μαριάννα και η ΜΠΙΛΗ Βασιλική(κατηγορία Κ14) όπου έλαβαν την 13η θέση με επίδοση 4,26μ και την 11η θέση με επίδοση 4,35 αντίστοιχα.
🎖 O σύλλογος μας κατέλαβε την 17η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου.
👏🏻 Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και τους προπονητές τους και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.