Τελευταία Νέα:

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής

"Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου στους  επιτυχόντες  μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων εξετάσεων. 

 Σίγουρα η είσοδος των νέων μας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση έρχεται να ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες  των ίδιων, των οικογενειών  αλλά και των εκπαιδευτικών.

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στάθηκαν ακούραστα δίπλα στα παιδιά  και πλέον καμαρώνουν για αυτά έχοντας εκπληρώσει το ύψιστο καθήκον τους τόσο προς αυτά όσο και την κοινωνία, επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο της πατρίδας μας. 

Βέβαια στην ανακοίνωση των βάσεων δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσανε, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ.

Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη καθώς όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ και αγωνίζεται γι’ αυτό, όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν ώστε να το πετύχει (Πάολο Κοέλιο).

Εμείς ως Δήμος Αλμωπίας και ως δημοτική αρχή θα είμαστε στο πλευρό των νέων μας αλλά και της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. "-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.