Τελευταία Νέα:

Η Κατερίνα από τη Νάξο είναι η πρώτη των πρώτων και περνά στην Ιατρική Αθηνών


Πέτυχε τον αστρονομικό βαθμό των 19.660 μορίων στις πανελλαδικές εξατάσεις.  Δικαίως καταλαμβάνει τον τίτλο της πρώτης των πρώτων και οι πόρτες της επιτυχίας ανοίγουν με την εισαγωγή της στην Ιατρική Αθηνών

Αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες, η Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο κατέγραψε αξιοσημείωτες επιδόσεις. Μετά τα αποτελέσματα, δήλωσε για την επιτυχία της ότι  «ήταν μία επιβράβευση και όχι αυτοσκοπός».

Η Κατερίνα, η οποία ήρθε πρώτη σε συνολικό βαθμό στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έμαθε κι επισήμως ότι εισάγεται στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μάλιστα πρώτη.

Έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην Εκθεση, φτάνοντας συνολικό βαθμό 19.660 μόρια.

Σύμφωνα με  το naxospress.gr, η Κατερίνα ακολούθησε από μικρή ένα συστηματικό πρόγραμμα μελέτης καθώς προέρχεται από εκπαιδευτική οικογένεια, ενώ η ίδια δήλωσε τα εξής: «Η ιατρική απλά μου προέκυψε αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από τη πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στην σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω. Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική, να είμαι πρώτη, ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.