Τελευταία Νέα:

Τεράστια ανατροπή! Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor



Με μια… βόμβα μεγατόνων ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor. Την τελευταία -κυριολεκτικά στιγμή- το φετινό ριάλιτι επιβίωσης μας επεφύλασσε την έκπληξη. Κι αυτό γιατί… μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Στάθης Σχίζας.

Κι ενώ όλοι θεωρούσαν δεδομένο νικητή τον Άρη Σοϊλέδη, ο κόσμος είχε άλλη άποψη και έδωσε τελικά το τρόπαιο, αλλά και τα 100.000 ευρώ στον Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη του νίκη, ο Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον τρόπο που σκοπεύει να διαχειριστεί το έπαθλο του Survivor.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2022.

Μια λαμπερή βραδιά

Σε μια λαμπερή βραδιάς μεγάλης χρονικής διάρκειας, με πολλά βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο και στιγμές από την απαιτητική διαβίωση των παικτών στο φετινό Survivor, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τους δυο φιναλίστ για την στιγμή που αναγκάστηκαν να ξεπεράσουν τον ίδιο τον εαυτό τους.

«To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε».

«Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης παραδέχθηκε πως «η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι».








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.