Τελευταία Νέα:

«Voucher 80.000: Παρακαλούμε, προσπαθήστε πάλι αργότερα»



Ωραία τα είπε πριν από μια εβδομάδα για το πρόγραμμα κατάρτισης των 80.000 ανέργων ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.
Για τη στόχευση της δράσης, αλλά και τον τρόπο ένταξης για την υλοποίηση του προγράμματος, που γίνεται ηλεκτρονικά για την διαφύλαξη της αξιοπιστίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Διοικητής της Δ.ΥΠ.Α. Σπύρος Πρωτοψάλτης o οποίος μαζί την κα Ελένη Γιώτη (Γενική Γραμματέα Ενίσχυσης της Απασχόλησης) μίλησαν για τα περίφημα προγράμματα κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Όλα αυτά στη θεωρία, γιατί στην πράξη…πρώτη μπουκιά και κόκκαλο.

Με το… «καλημέρα» η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων «έπεσε» εξαιτίας «αυξημένου φόρτου του συστήματος», όπως συνεχώς αντικρίζει στην οθόνη του όποιος θέλει να περάσει την αίτηση του.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την καθυστέρηση στην υποβολή της αίτησης σας λόγου του αριθμού των διαθέσιμων θέσεων» είναι ένα άλλο «καθησυχαστικό» μήνυμα που προβάλλεται.



Μόνο που επουδενί, δεν μπορεί να λειτουργήσει ως «αντίδοτο» στον «πόλεμο νεύρων» που δέχονται οι υποψήφιοι από το απόγευμα της Τετάρτης.

Κόσμος που βρίσκεται συνέχεια «στάντ – μπάι», μπροστά στον υπολογιστή περιμένοντας σαν «λύτρωση» την απεμπλοκή του συστήματος, για να υποβάλλει την αίτηση του.

Μετρώντας τις ώρες, και μένοντας σε ένα ιδιότυπο «καθεστώς ομηρίας» που του επιβάλλει να βλέπει συνεχώς σαν «υπνωτισμένος» την σύσταση – παραίνεση που του προτείνεται…

«Παρακαλούμε, προσπαθήστε πάλι αργότερα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας»

Παρακαλούμε…και ανταποδίδουμε τις ευχαριστίες.

Για την κατανόηση και την διατήρηση της νευρικής επάρκειας αυτών που ξεροσταλιάζουν στον υπολογιστή τους.


voucherergasia.gr








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.